Dentalmind Tandartspraktijk
Uw gebit is onze zorg!

Paletsingel 118
2718 NS Zoetermeer
T. 079 363 44 20

Dentalmind Tandartspraktijk

 

Tandartspraktijk Dentalmind bestaat inmiddels 18 jaar en is een groepspraktijk met een team van enthousiaste en professionele medewerkers. Alle tandartsen die bij ons werken zijn ingeschreven in het BIG register en volgen regelmatig cursussen om de ontwikkelingen in de tandheelkunde bij te houden. Wij hebben tevens een implantoloog, een mondhygiënist en een preventie assistentes die bij ons werkzaam zijn.

Uw gebit heeft meer invloed op uw algehele gezondheid dan u denkt! Periodieke gebitscontrole is dan ook erg belangrijk. Wij nemen daarom de tijd voor u en besteden veel aandacht aan het leveren van goede tandheelkundige zorg.

,,

Wij zijn graag duidelijk over wat u te wachten staat bij een behandeling. U kunt alvast een en ander lezen.

Het laatste nieuws

Thema avond bij Dentalmind!

Waar wilt u straks meer over weten?
lees meer

Wat betaalt de verzekering?

Wij werken met ZorgSom. Daarmee kunnen wij bij iedere behandeling direct aangeven wat uw verzekering vergoedt en wat uw eigen bijdrage is.
lees meer

ISO 9001

Dentalmind Tandartspraktijk en Implantologie Zoetermeer zijn ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is een kwaliteitssysteem waarbij vaste procedures en werkinstructies duidelijkheid geven in de organisatie.
lees meer

Vaste tarieven 2018

Indien u wilt weten wat deze tarieven inhouden kunt een kijkje nemen op de website www.allesoverhetgebit.nl
lees meer

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?

Keurmerken en partners

RC ISO 9001 gecertificeerdNVOIKwaliteitsregister van praktiserende tandartsenErkend Leerbedrijf (Calibris)uwnota.nlDe Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der TandheelkundeKwaliteitsregister Mondhygienisten | KRM