Over ons

Tandartspraktijk Dentalmind bestaat inmiddels 21 jaar en is een groepspraktijk met een team van enthousiaste en professionele medewerkers. Alle tandartsen die bij ons werken zijn ingeschreven in het BIG register en volgen regelmatig cursussen om de ontwikkelingen in de tandheelkunde bij te houden. Wij hebben tevens een implantoloog, een mondhygiënist en een preventie assistentes die bij ons werkzaam zijn.

Uw gebit heeft meer invloed op uw algehele gezondheid dan u denkt! Periodieke gebitscontrole is dan ook erg belangrijk. Wij nemen daarom de tijd voor u en besteden veel aandacht aan het leveren van goede tandheelkundige zorg.

Zia Ladrak ontwikkelde al tijdens zijn studie een passie voor implantologie. Na zijn afstuderen in 2000 startte hij in 2003 zijn eigen groepspraktijk Dentalmind bv.

Tegelijkertijd volgde hij een opleidingstraject om zich verder in de implantologie te verdiepen. In 2010 volgde erkenning als implantoloog door de NVOI en richtte hij in 2012 een Verwijspraktijk voor implantologie op (Verwijspraktijk Zoetermeer).

Naast de praktijk verzorgt Zia Ladrak als docent alle implantologie werkgroepen voor master 2 studenten tandheelkunde aan het ACTA.Zia Ladrak is tevens cursus leider van de KRT gewaardeerde cursus ‘Good Vibrations’ en voor de firma Straumann is Zia Ladrak het mentorship aangegaan.

Inmiddels heeft Zia Ladrak de opleiding Botox met succes weten af te ronden (Dentalmind Injectables).

Bignummer: 79053284302

Bignummer: 39910031302

Bignummer: 19020863002

Bignummer: 89919836302

Tinka heeft tijdens haar opleiding tot tandartsassistente haar stage periode bij Dentalmind voltooid. Tinka werkt sinds haar afstuderen in 2008 bij Dentalmind en sinds 2012 bij Verwijspraktijk Zoetermeer. Ze volgde vakcursussen voor o.a. orthodontie- assistent, het geven van anesthesie en implantologieassistent.

Bij Dentalmind is ze werkzaam als tandarts- en orthodontie assistente en bij Verwijspraktijk Zoetermeer is ze werkzaam als implantologie assistente.