Over ons

Tandartspraktijk Dentalmind bestaat inmiddels 21 jaar en is een groepspraktijk met een team van enthousiaste en professionele medewerkers. Alle tandartsen die bij ons werken zijn ingeschreven in het BIG register en volgen regelmatig cursussen om de ontwikkelingen in de tandheelkunde bij te houden. Wij hebben tevens een implantoloog, een mondhygiënist en een preventie assistentes die bij ons werkzaam zijn.

Uw gebit heeft meer invloed op uw algehele gezondheid dan u denkt! Periodieke gebitscontrole is dan ook erg belangrijk. Wij nemen daarom de tijd voor u en besteden veel aandacht aan het leveren van goede tandheelkundige zorg.

Zia Ladrak ontwikkelde al tijdens zijn studie een passie voor implantologie. Na zijn afstuderen in 2000 startte hij in 2003 zijn eigen groepspraktijk Dentalmind bv.

Tegelijkertijd volgde hij een opleidingstraject om zich verder in de implantologie te verdiepen. In 2010 volgde erkenning als implantoloog door de NVOI en richtte hij in 2012 een Verwijspraktijk voor implantologie op (Verwijspraktijk Zoetermeer).

Naast de praktijk verzorgt Zia Ladrak als docent alle implantologie werkgroepen voor master 2 studenten tandheelkunde aan het ACTA.Zia Ladrak is tevens cursus leider van de KRT gewaardeerde cursus ‘Good Vibrations’ en voor de firma Straumann is Zia Ladrak het mentorship aangegaan.

Inmiddels heeft Zia Ladrak de opleiding Botox met succes weten af te ronden (Dentalmind Injectables).

Bignummer: 79053284302

Bignummer: 39910031302

Bignummer: 19020863002

Bignummer: 89919836302

Tinka heeft tijdens haar opleiding tot tandartsassistente haar stage periode bij Dentalmind voltooid. Tinka werkt sinds haar afstuderen in 2008 bij Dentalmind en sinds 2012 bij Verwijspraktijk Zoetermeer. Ze volgde vakcursussen voor o.a. orthodontie- assistent, het geven van anesthesie en implantologieassistent.

Bij Dentalmind is ze werkzaam als tandarts- en orthodontie assistente en bij Verwijspraktijk Zoetermeer is ze werkzaam als implantologie assistente.

ISO 9001 certificaat

Dentalmind Tandartspraktijk en Implantologie Zoetermeer zijn ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is een kwaliteitssysteem waarbij vaste procedures en werkinstructies duidelijkheid geven in de organisatie.

Wat betekent dit voor u als patiënt?

  • Meetbare en transparante kwaliteit op bedrijfsmatig en tandheelkundig niveau
  • Alles is protocollair vastgelegd, zoals strikte hygiëne protocollen
  • Uw garantie voor een zorgeloze ervaring
  • Deskundig en vriendelijk personeel
  • U wordt snel geholpen aan de telefoon
  • Structurele verbetering door evaluatie van de kwaliteit (o.a. patiëntenenquêtes)
  • Kwaliteitsjaarverslag
  • Jaarlijks een externe toetsing

Het ISO 9001 certificaat halen is niet eenvoudig, maar het certificaat behouden is minstens zo’n grote uitdaging. Dentalmind Tandartspraktijk en Implantologie Zoetermeer blijven onverminderd werken aan de kwaliteit van haar dienstverlening, zodat het certificaat behouden blijft en, nog veel belangrijker, onze patiënten ook in de toekomst tevreden blijven.